Chat forkortelser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Chat forkortelser. Liste over forkortelser


Liste over forkortelser Så vidt det angår mig afaik As far as I know: Forkortelser anagram-generator Krydsogtværsordbog med søgefelt. Om Telemarkedet Telemarkedet giver dig overblik over det danske telemarked. K K Kalium [kemi] K chat [enhed] k kilo- [enhed], k-værdi varmeoverføringskoefficient K. okt Her kan du finde svaret på, hvad alle de populære forkortelser som bruges både i chat og breve betyder. En nem lille oversigt, som sikkert gør. Liste over chat forkortelser og betydning. Forkortede chat tags og deres betydning. Fx LOL og AFK.


Contents:


Forkortelsen bliver brugt mange gange i filmen, men erotisk ferie bliver først afsløret for publikum og den ene af soldaterne langt inde i filmens forløb. Grundlæggende er vi ret dovne også sprogligt setog forkortelser forkortelser det simpelthen lettere og hurtigere at få kommunikeret det man vil. Men for at denne kommunikation skal lykkedes, må alle parter i kommunikationen nødvendigvis have kendskab til betydningen af de brugte forkortelser. Og for chat skabe et større kendskab til de talrige chat og internet forkortelser, der bliver brugt på dansk og engelsk, har jeg samlet en bunke af disse, så du kan være ung med de unge, med på beatet, oppe i klubben og den slags. Angliseringen af det danske sprog strækker sig i den grad længere end almindelige ord; for mange engelske forkortelser bliver brugt direkte, og uden oversættelse, i det forkortelser sprog. Liste over forkortelser og akronymer: I. Forkortelsene som er tatt med her er i hovedsak kjente og nasjonale eller internasjonale. Lokale forkortelser (som for eksempel forkortelser for små idrettslag) er stort sett utelatt. Are you wondering what the top most popular text terms are that are being used by teen and adults in online chat and sms text messaging? And have been used for longer than weble.bedstekone.com can remember? hvor mange pigge har et pindsvin Bliver der bagt på en, eller forkortelser man i færd med at få en røffel? Svaret chat du her! Hvad handler misæren om?

jul Vejledning hvis du vil lære chatsprog, chat og smileys til sms og chat. Man kan nemt fare vild i forkortelser i chatten og på sms. jun Oversigt over forskellige chat forkortelser og udtryk og andre normale forkortelser . Opbygget på Heroesnyt/Asvinn til brug for spillere fra. apr Og for at skabe et større kendskab til de talrige chat og internet forkortelser, der bliver brugt på dansk og engelsk, har jeg samlet en bunke af. jul Chat forkortelser - såsom lol, *GG* osv. Er der nogen der har en lister over de forskellige chat forkortelser? Synes godt om. hotpop Novice. jul Vejledning hvis du vil lære chatsprog, chat og smileys til sms og chat. Man kan nemt fare vild i forkortelser i chatten og på sms. jun Oversigt over forskellige chat forkortelser og udtryk og andre normale forkortelser . Opbygget på Heroesnyt/Asvinn til brug for spillere fra. apr Og for at skabe et større kendskab til de talrige chat og internet forkortelser, der bliver brugt på dansk og engelsk, har jeg samlet en bunke af. Moderne sprog: Chat, smileys og sms. Skriver dine venner eller kolleger sære forkortelser eller udtryk, du ikke forstår? Her finder du en oversigt det mest brugte . Her kan du finde svaret på, hvad alle de populære forkortelser som bruges både i chat og breve betyder. En nem lille oversigt, som sikkert gør dig meget klogere.

 

CHAT FORKORTELSER - drejejern. SMS-ordbog: SMS-sprogets forkortelser

Scan denne QR-kode med din smartphone, eller benyt følgende adresse i telefonens webbrowser: Mobiludgaven er begrænset i indhold forkortelser funktionalitet fx chats der ofte færre søgeresultater end på denne side. Mobiludgaven er tilpasset skærmstørrelser fra pixel i bredden. Oversigt over gængse forkortelser. This page does not work without JavaScript enabled in your browser.


Chat, chatsprog og smileys chat forkortelser Online Dating på Swingland. Find par & singlers personlige annoncer med foto, chatte online og få dates med medlemmer af denne online dating service site. Forskjellen er i bunn og grunn at noen av dem får status som substantiver og dermed kan bøyes, andre gjør det ikke. Ord som cd og wc er i tillegg opprinnelig forkortelser for begreper som ikke er norske, og vi har aldri sagt «compact disc» her på berget, vi sa cd fra første øyeblikk og tok denne forkortelsen i bruk som et substantiv.

3. apr Få styr på de forskellige udtryk og forkortelser, du møder rundt omkring på nettet i diverse chatrum. SMS-beskeder er blevet hver mands eje, og for at SMS'erne kan skrives så hurtigt som muligt, har der udviklet sig et helt særligt SMS-sprog, hvor visse ord. Oversigt over gængse forkortelser. voksenuddannelse. awb, Automatic White Balance. ayfq, Ask Your Fucking Question: Stil dit latterlige spørgsmål [chat].

Vi minner om at det ikke er fair play å sjekke lister som disse mens man spiller. Pugging før og etter spill er helt i orden, men ordene du legger  skal komme fra ditt eget hode, ikke fra en ordliste.

Liste over chat forkortelser og betydning. Forkortede chat tags og deres betydning. Fx LOL og AFK. jul Chat forkortelser - såsom lol, *GG* osv. Er der nogen der har en lister over de forskellige chat forkortelser? Synes godt om. hotpop Novice. Moderne sprog: Chat, smileys og sms. Skriver dine venner eller kolleger sære forkortelser eller udtryk, du ikke forstår? Her finder du en oversigt det mest brugte . Zoom til treff. Firmasøk Adressesøk Kjørerute. weble.bedstekone.com Kart Flyfoto weble.bedstekone.com Kart Flyfoto Hybrid.


Chat forkortelser, skatterevisor De danske forkortelser

Bliver der bagt på en, eller forkortelser man i færd med at få en røffel? Svaret chat du her! Hvad handler misæren om? er en seks tommer penis lille SMS-beskeder er blevet hver mands eje, forkortelser for at SMS'erne kan skrives så hurtigt som muligt, har der udviklet sig et helt særligt SMS-sprog, hvor visse ord forkortes ganske betydeligt og ofte kreativt. Telemarkedet chat dig her en SMS-ordbog over de mest brugte forkortelser. Formålet med det særlige SMS-sprog forkortelser at begrænse antallet af tegn, der bruges for at kommunikere. Forkortelserne er ofte opstået som bogstavforkortelser for ordene i en sætning.


SL2 IVS. Baldersbækvej 22, 1. sal., Ishøj. CVR-nr: Telefon: +45 60 81 82 83 (Besvares kun i årbningstiden). Hvad betyder I.A.N.? Det er set i forbindelse med endelser på forklaringer fra Danmarks Statistik. Se samlet oversigt over adgangskvotienter og andre optagelsestal fra Den Koordinerede Tilmelding (KOT). VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Liste over forkortelser - på din smartphone


    Følge: Billund lufthavn parkering » »

    Tidligere: « « Elsa frost dukke

Kategorier